Drive-in shows

Licht, geluid en dj's voor elk feest

Drive-in shows zijn mobiele discoshows die op elke locatie geplaatst kunnen worden. Wij maken van elke ruimte een feestzaal. Of dit nu een intieme ruimte is voor 50 personen of zaal voor 700 personen. Ook voor grotere evenementen kunt u bij ons terecht! We spreken dan niet meer van een drive-in show maar een licht-, en geluidsproductie. 

Al vanaf 1995 hebben we met veel plezier en passie shows voor de meest uiteenlopende feesten verzorgd. Van bruiloften, verenigings-, school- en bedrijfsfeesten tot grote producties in sporthallen. Onze show leveren we voornamelijk rondom Zuid-Holland en Noord-Holland (veel regio Delft, Den-Haag, Rotterdam, Westland en Zoetermeer) maar ook klanten tot ver daarbuiten weten ons te vinden.

  

Juiste muziek

Een belangrijke factor van een geslaagde avond is de muziek. We hebben een selectie van ervaren dj's die we inzetten voor onze shows. Allen met veel ervaring en een brede muziekcollectie. Zij weten voor elk publiek de juiste sfeer te creëren. Meer informatie vindt u op de pagina: Onze dj's.

Veel mogelijk

De techniek van onze shows bestaat uit kwalitatieve, betrouwbare apparatuur. Wij houden van goed geluid en een mooie lichtshow. Dat bieden we onze klanten graag. Daarnaast denken we graag met u mee. Heeft u meerdere feesten per jaar (zoals schoolfeesten) dan kunnen we verschillende opstellingen leveren, onder andere met speciale effecten zoals confettishooters, bellenblazers of sneeuwmachine's? Ook uw feest opleuken met een zanger, zangeres of andere act kunnen wij voor u verzorgen.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of vul een aanvraag in.