Bruiloften

Mooiste dag van uw leven

De mooiste bruiloftenDe dag van het huwelijk moet er een zijn om nooit te vergeten. Het bruiloftsfeest is daar een belangrijk onderdeel van. Drive-in show Rainbow heeft ruim 10 jaar ervaring met bruiloften. Onze Dj's weten dan ook de juiste sfeer te creëren die U wenst. Muziek maakt het feest!
 

Van een compacte intieme bruiloft tot een grootse happening met veel gasten, wij kunnen altijd een gepaste show leveren. De drive-in shows die wij leveren zijn complete nette shows met attente DJ, voldoende geluid en een mooie lichtshow zonder overdreven te zijn. 

Vooraf nemen we op een persoonlijke manier het feest met het bruidspaar door. Samen met de ceremoniemeester zorgen we dat de avond naar wens verloopt en zorgen we dat de muziek gedraait wordt die u graag hoort! Ook uw gasten worden niet vergeten, want onze dj’s voelen uw gasten haarfijn aan en draaien voor ieder wat wils. Op deze manier maken we voor iedereen een geweldig feest! Iets wat gewaardeerd wordt want we zijn een graag geziene gast bij veel huwelijken en feestlocaties in Delft, Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Pijnacker en omstreken.

  

Ook jubilea

Naast de bruiloftsfeest zelf verzorgen we uiteraard ook drive-in shows en dj's voor jubilea zoals een 10 jarig, 25 jarig, 40 jarig of zelf meer jarig huwelijksjubileum.

Waarom een drive-in show op uw trouwfeest?

Voor uw feest kunt u kiezen voor een band, een zanger(es), een drive-in show of een combinatie daarvan. We hebben tal van feesten gespeeld naast een band of zanger. Waarom zou u (ook) kiezen voor een drive-in show met Dj? Daar kunnen wij een aantal redenen voor geven:

  • We draaien alle muziekstijlen. Elk publiek is anders en een dj kan daar perfect op inspelen.
  • Geen pauzes. Daarom is de combinatie tussen dj en act erg geschikt want u heeft de hele avond muziek.
  • Onze weddingshow is over het algemeen voordeliger dan een artiest of band. 

Als u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact op of plaats een aanvraag! Bekijk ook de foto's in onze bruiloft showcase fotoalbum.